Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 12:24

 


Τεράστια  επιτυχία  της  Αγωνιστικής Ρυθμικής για τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Χολαργού!

Ύστερα από την αξιολόγηση των σωματείων, που έγινε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία στα ολυμπιακά αθλήματα που καλλιεργεί, ο Γ.Α.Σ. Χολαργού κατετάγη 3ος Πανελλαδικά για το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής  για το 2019!

Η χαρά όλων αθλητριών και παραγόντων του Συλλόγου είναι πολύ μεγάλη για αυτήν την εξαιρετική επιτυχία του τμήματός, που έρχεται ως επισφράγιση του υψηλού επιπέδου δουλειάς και των προσπαθειών που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση οι άρτια καταρτισμένες προπονήτριες του αγωνιστικού τμήματος.

Στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε μεταξύ άλλων αναφέρεται:

“Χαιρόμαστε διπλά αφού αθλήτριές μας επιλέχτηκαν και ήδη πλαισιώνουν τις Εθνικές Ομάδες Ensemble  Γυναικών και Νεανίδων στο συγκεκριμένο άθλημα.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που μας εμπιστεύονται, μας στηρίζουν και στηρίζουν και τις αθλήτριες σε όλα τα επίπεδα, και τους εθελοντές και φίλους του Συλλόγου που αδιάκοπα μεριμνούν και προσφέρουν την βοήθειά τους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Δημοτική Αρχή, τον ΔΟΠΑΠ για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου «Αντώνης Τρίτσης» για τις προπονήσεις του τμήματος της Αγωνιστικής Ρυθμικής καθώς και για την αρμονική συνεργασία των φίλων σωματείων.

Πολλά συγχαρητήρια στον Γ.Α.Σ. της καρδιάς μας!!”



Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.