Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 06:45

Η απαγόρευση για την είσοδο σκύλων στο πάρκο της Παναγιώτου στου Παπάγου παραμένει σε ισχύ!


Η ταμπέλα που απαγορεύει την είσοδο στους σκύλους στο παρκάκι της Παναγιώτου στου Παπάγου και έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των φιλόζωων εντός αλλά και εκτός του Δήμου Παπάγου Χολαργού παραμένει ακόμη στη θέση της, για την ακρίβεια στις θέσεις τους, αφού είναι τρεις όσες και οι πλευρές του οικοπέδου...

Ερώτηση στο Δήμαρχο κατέθεσε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου η Δημοτική Σύμβουλος Μ. Σιώτου. Στην ερώτηση της η κα Σιώτου ανέφερε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι ταμπέλες που βρίσκονται στο πάρκο της Παναγιώτου είναι παράνομες κι ενώ θα έπρεπε ήδη η δημοτική αρχή να τις έχει απομακρύνει, άλλωστε αφορούν και σε μία αρκετά παλαιότερη απόφαση αφού αναφέρεται ως "Δήμος Παπάγου" η δημόσια αρχή που έχει αποφασίσει την τοποθέτηση, πρόσφατα φάνηκε ότι "κάποιος" τις ξανατσιμέντωσε.

Ο κ. Αποστολόπουλος ανέφερε ότι πολλές ταμπέλες που είχαν τοποθετηθεί πριν από τη συνένωση των δύο Δήμων, εξακολουθούν να αναφέρουν τον ένα ή τον άλλο Δήμο και ότι η αλλαγή τους θα ήταν ένα περιττό έξοδο, ενώ ανέφερε για παράδειγμα τις ταμπέλες των σχολείων και των Κοιμητηρίων. Διευκρίνισε, ότι η ταμπέλα δεν ξανατοποθετήθηκε από το δήμο και αν κάποιος την τοποθέτησε μόνος του μπορεί να ελεγχθεί. Ενώ για την ουσία της ερώτησης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος, δήλωσε ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων οφείλουν να τηρούν τις υποχρεώσεις τους και να μαζεύουν τις ακαθαρσίες των κατοικίδιων τους.

Για το αν θα αφαιρέσει τελικά τις παράνομες ταμπέλες ο Δήμος, ο κ. Αποστολόπουλος απάντησε: “Θα το δούμε κα Σιώτου”…


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.