Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 19:30

Η Συνεργασία Πολιτών Παπάγου Χολαργού ένα λειτουργικό μετερίζι πολιτικής δράσης και διάδρασης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Συνεργασία Πολιτών Παπάγου-Χολαργού", επί τη ευκαιρία της ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, εύχεται καλές γιορτές στους δημότες και δεσμεύεται, για θετική και παραγωγική αντιπολίτευση, με προτάσεις ουσίας για στοχεμεύνες παρεμβάσεις , που θα δώσουν πνοή και όραμα στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Αναλυτικά το μήνυμα του επικεφαλής της "Συνεργασίας Πολιτών Παπάγου-Χολαργού" προς τους δημότες:

"Επί τη ευκαιρία της ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, που θα υπηρετήσει τους δημότες για την επόμενη πενταετία, θέλω να ευχαριστήσω θερμά και ειλικρινά όλες και όλους για τη στήριξη και τη βοήθειά τους. Στις 20/12 ήταν η θεσμική αρχή μιας δουλειάς, η οποία βρίσκεται εν εξελίξει και θα ενταθεί, με ορίζοντα το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αν και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της διαδρομής, δεν θα είχαμε καταφέρει να φτάσουμε μέχρις εδώ - με διαδρομή επίμοχθη, υπό τις  ιδιαίτερες συνθήκες της - δίχως  τη συνεργατική δουλειά και τη σύμπνοια όλων, όσοι πίστεψαν και πιστεύουν στο όραμά μας, για έναν Δήμο της αλληλεγγύης των πολιτών του, έναν Δήμο βαθιά δημοκρατικό, συμπεριληπτικό, προσβάσιμο, πράσινο, ψηφιακό και βιώσιμο. 

Βασικό μας μέλημα, ωστόσο, δεν αποτελούν αυτοαναφορικές προσεγγίσεις πολιτικής αρτιότητας και επάρκειας.

Στις 20 του Δεκέμβρη, δώσαμε ως ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ έναν πολιτικό όρκο. Δεσμευθήκαμε από κοινού για μαχητική και παραγωγική αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο, αντίστοιχη του ηθικού, αξιακού και ιδεολογικού φορτίου των ανθρώπων, που μας τίμησαν με την ψήφο τους. 

Στις 20 του Δεκέμβρη, υπογράψαμε ένα πολιτικό συμβόλαιο τιμής με τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μας, βασική πρόβλεψη του οποίου είναι ο καθημερινός μας αγώνας, από εκεί που χτυπά η καρδιά του Δήμου μας, από την τοπική κοινωνία , στο πλευρό κάθε δημότη,  ώστε τα προβλήματα, τα αιτήματα και οι ανησυχίες του, να φτάνουν στα κέντρα λήψης των αποφάσεων συγκροτημενά και εκκωφαντικά. 

Στόχος και καθήκον μας είναι η Δημοτική μας Παράταξη να αποτελέσει πεδίο αυτοδιοικητικής συσπείρωσης του ευρύτερου προοδευτικού και δημοκρατικού κόσμου του Δήμου και λειτουργικό μετερίζι πολιτικής δράσης και διάδρασης με τοπικά κινήματα, φορείς και συλλογικότητες , για θετική αντιπολίτευση, με προτάσεις και όραμα για τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, την τοπική κοινωνία και όλους τους δημότες .

Καλή δουλειά σε όλες και όλους μας.


Καλές γιορτές, με Ειρήνη, προσωπική και οικογενειακή υγεία και δύναμη!

Απόστολος Καρανικόλας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης "Συνεργασία Πολιτών Παπάγου-Χολαργού"


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.