Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 19:58

Μαθητές του 3ου Δημοτικού Χολαργού δημιούργησαν και βραβεύτηκαν

Μία ακόμη διάκριση για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού ήρθε για τη συμμετοχή ομάδας μαθητών του στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό "Ηγέτες ακεραιότητας του αύριο".

Στον διαγωνισμό που διοργανώθηκε από την Βουλή των Ελλήνων και την Ελληνική Αρχή Διαφάνειας με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας η ομάδα των μαθητών της Στ παρουσίασαν ένα ολοκληρωμένο έργο με τραγούδι, βίντεο κλιπ και μία ζωγραφιά ως εξώφυλλο της δουλειάς τους.

Με την καθοδήγηση της μουσικού του σχολείου κας Λίτσας Ράδου τα παιδιά δούλεψαν ομαδικά διαθέτοντας αρκετές ώρες ακόμη και σε αργίες αγγίζοντας τα πολύ ευαίσθητα θέματα της κατάργησης των στερεοτύπων, της αποδοχής της διαφορετικότητας, του σεβασμού και της συμπερίληψης. Ισχυρά όπλα όλα κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Γράφοντας στίχους, τραγουδώντας, υποδυόμενα ρόλους, ζωγραφίζοντας έστειλαν τα δικά τους ηχηρά μηνύματα τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Χολαργού που ακούστηκαν μέχρι κι έξω από την πόλη μας, ζωντανά δε, μέσα στη Βιβλιοθήκη της Βουλής γράφοντας για το σχολείο τους μία ακόμη σημαντική διάκριση!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.