Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 12:43

Με το σχολικό της Περιφέρειας μετακινούνται τα νηπιάκια στο Πολωνικό


Ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα των προϊσταμένων του 3ου Νηπιαγωγείου και 5ου Νηπιαγωγείου Χολαργού η Περιφέρεια Αττικής τοποθετώντας από την πρώτη μέρα το πουλμανάκι για χρήση σχολικού λεωφορείου, ώστε να μεταφέρονται καθημερινά τα παιδιά που βρίσκονται σε απόσταση μεγαλύτερη των 1,2 χλμ. από το πρώην Πολωνικό Σχολείο.

Πραγματικά μία θετική έκπληξη που λειτούργησε εγκαίρως ο κρατικός μηχανισμός και η συγκεκριμένη Διεύθυνση της Περιφέρειας Αττικής κινήθηκε άμεσα και ικανοποίησε τα αιτήματα των προϊσταμένων λύνοντας το μεγάλο αγκάθι της μεταφοράς των νηπίων που βρίσκονταν αρκετά μακριά, αφού η λύση του πρώην Πολωνικού Σχολείου της Ναυαρίνου ήταν η μοναδική που είχε η Δημοτική Αρχή για να στεγάσει τις αυξημένες απαιτήσεις με την ένταξη στη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση και των προνηπίων. Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζεται από την έναρξη της σχολικής χρονιάς το 3ο Νηπιαγωγείο Χολαργού και παράρτημα του 5ου Νηπιαγωγείου Χολαργού.

Πρόβλημα που παραμένει ωστόσο ο μεγάλος κυκλοφοριακός φόρτος στον κεντρικό άξονα της Ναυαρίνου, καθώς και οι σήμανση που θα πρέπει να προστεθεί στο σημείο με διαγράμμιση διάβασης και ειδικών προειδοποιητικών πινακίδων για τη μείωση ταχύτητας λόγω σχολείου.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.