Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 04:47

Και 6 εργαζόμενοι από ΚΑΠΗ, Παιδικούς Σταθμούς στην καθαριότητα των Λυκείων

 


Με την αυστηρή εντολή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που κάνει λόγο για δύο φορές καθαρισμό των σχολείων κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους και όχι μόνο μετά το κλείσιμο όπως πραγματοποιείται η καθαριότητα στα σχολεία, ο Δήμος Παπάγου Χολαργού εκτός των 3 διμηνητών που εκτάκτως προσλαμβάνει μετακινεί και προσωπικό από τα ΚΑΠΗ και τους Παιδικούς Σταθμούς που παραμένουν κλειστά.

Συγκεκριμένα με απόφαση του ο Δήμαρχος από τη Δευτέρα 11 Μαϊου μετακινεί από τον ΔΟΚΜΕΠΑ στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών καθαριότητας των σχολικών μονάδων που επαναλειτουργούν, με ωράριο 09.00 -15.30, έξι εργαζόμενους του Νομικού Προσώπου.

Το επιπλέον αυτό προσωπικό έρχεται να προστεθεί στο ήδη υπάρχον που αναλαμβάνει την καθαριότητα μετά τη λήξη του σχολικού προγράμματος, συνολικά περί τα 12 άτομα. Να θυμίσουμε ότι την πρώτη βδομάδα επαναλειτουργίας των σχολείων θα βρεθούν μόνο τα παιδιά της Γ' Λυκείου στα θρανία τους, δηλαδή για τα τρία Λύκεια της πόλης περίπου 250 μαθητές, ενώ από την επόμενη εβδομάδα στις 18 Μαίου θα επιστρέψουν συνολικά στα Γυμνάσια και τα Λύκεια Παπάγου και Χολαργού 1.600 μαθητές.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.